Miks peaks üldse kaaluma kontinentaalvoodi pesukastiga lahendust? Alustame sellest, et kindlasti jääb ühena esimestest asjadest jääb silma see, et kontinentaalvoodi on tavaliste vooditega võrreldes märkimisväärselt kõrgem. Alguses harjumatu, ent hiljem on selge, kuivõrd lihtsam on tänu sellele voodisse heitmine ja voodist tõusmine. Lisaks on just tänu sellele võimalik põrandapinda maksimaalselt ära kasutada ehk pesukastiga kontinentaalvoodi ongi loodud!

Kontinentaalvoodi pesukastiga – luksus ja praktilisus käsikäes

Kontinentaalvoodi juured ulatuvad luksuslikesse hotellidesse. Ja kuigi need on nüüdseks jõudnud hotellidest kaugemale, siis luksuslikkus, eksklusiivsus ning elegantsus on voodiga kaasa tulnud. Tee peal on lisandunud aga ka natuke praktilisust ehk kontinentaalvoodi pesukastiga.

Nagu mainitud, siis võrreldes tavalise voodiga, on kontinentaalvoodi tavaline kõrgus 60-70 cm. Täpne kõrgus sõltub sellest, kas oled lisanud voodile ka jalad ning millised madratsid sa valid. Kontinentaalvoodi pesukastiga ei ole lihtsalt veelgi kõrgem mudel. Valides pesukastiga kontinentaalvoodi, moodustab osa kõrgusest voodi esimeses kihis asuv panipaik. See tähendab, et puhtalt peale vaadates ei pruugigi olla võimalik öelda, kas see on nüüd kontinentaalvoodi pesukastiga või pesukastita.

Ehk kui pole veel märganud, võid olla kindel, et kontinentaalvoodid pesukastiga jõuavad üha rohkematesse poodidesse. Lisaks suudavad pesukastiga kontinentaalvoodi top nimekirja mudelid võistelda kõikide teiste lahendustega!